Parbriz LANCIA KAPPA Coupe, an fabricatie 2001, producator FUYAO, vandut in TANGANU, ILFOV, cod postal 77039

Solicita pret Parbriz LANCIA KAPPA Coupe, an fabricatie 2001

Localitate : TANGANU, ILFOV

Cod postal : 77039


Suna vanzatorul





Parbriz LANCIA

parbrize-fuyao.jpeg


Fabrica Lancia Automobiles S.p.A. un constructor de automobile italian. Compania a fost infintata în 1906 de Vincenzo Lancia, devenind parte a Grupului Fiat în 1969.

Fabrica are si o puternica traditie în producerea masinilor sport de curse si raliuri si este cunoscuta pentru utilizarea literelor alfabetului grecesc pentru denumirea modelelor. Primul autovechicul creat de Lancia folosea în premiera o transmisie mecanica prin axul cardanic, în timp ce restul automobilelor din acea epoca înca aveau transmisie pe lant. Lancia Theta a fost primul automobil european cu sistem electric integrat în standard.

În anul 1982, modelul Trevi propune injectia electronica si, pentru prima data pe o masina de serie, compresorul volumetric de supra-alimentare. Lancia Delta a intrat în productie în 1979 si un an mai târziu a câstigat titlul de Masina Anului în Europa. Ulterior, pe piata a aparut si Lancia Delta Integrale, cu tractiune 4X4.

Producatorul Lancia a scos pe piata mai multe modele Lancia Y, Lancia Lybra, Lancia Flavia, Lancia Phedra, Lancia Delta, Lancia Thesis. Lancia Voyager, Lancia Ypsilon, Lancia Zeta, Lancia Thema, Lancia Musa, Lancia Kappa fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Lancia Y, Parbriz Lancia Lybra, Parbriz Lancia Flavia, Parbriz Lancia Phedra, Parbriz Lancia Delta, Parbriz Lancia Thesis. Parbriz Lancia Voyager, Parbriz Lancia Ypsilon, Parbriz Lancia Zeta, Parbriz Lancia Thema, Parbriz Lancia Musa, Parbriz Lancia Kappa fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz LANCIA KAPPA Coupe sector 1: Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Aviatorilor, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Aviatiei, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Baneasa, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Bucurestii Noi, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Damaroaia, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Domenii, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Dorobanti, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Gara de Nord, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Grivita, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Victoriei, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Floreasca, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Pajura, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Pipera, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Primaverii, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Piata Romana. Parbriz LANCIA KAPPA Coupe sector 2: Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Colentina, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Iancului, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Mosilor, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Obor, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Pantelimon, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Stefan Cel Mare, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Tei, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Vatra Luminoasa. Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Sectorul 3: Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Balta Alba, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Centrul Civic, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Dristor, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Dudesti, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Lipscani, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Muncii, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Titan, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Unirii, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Vitan, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Timpuri Noi. Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Sectorul 4: Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Giurgiului, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Berceni, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Oltenitei, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Tineretului, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz LANCIA KAPPA Coupe 13 Septembrie, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Panduri, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Cotroceni, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Dealul Spirii, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Sebastian, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Giurgiului, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Ferentari, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Rahova, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Ghencea, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Pieptanari, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Crangasi, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Ghencea, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Giulesti, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Drumul Taberei, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Bragadiru, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Buftea, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Chitila, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Magurele, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Otopeni, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Oras Pantelimon, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Popesti Leordeni, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz LANCIA KAPPA Coupe. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize LANCIA KAPPA Coupe originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz LANCIA KAPPA Coupe cu senzor de ploaie, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe cu senzor lumina, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe cu incalzire, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe cu antena radio incorporata, Parbriz LANCIA KAPPA Coupe cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz LANCIA KAPPA Coupe. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto LANCIA KAPPA Coupe in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz LANCIA KAPPA Coupe fabricat in anii:1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele LANCIA precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :